Yritys

Blucon Oy

2290804-4
Perintötie 8 B 8
01510 Vantaa

Blucon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöjen tärkeimpiin remontteihin erikoistunut yritys. Blucon Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme toteuttaneet toimihistoriamme aikana lukuisia kiinteistöjen tärkeimpiä remontteja. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, säätiöt, yritykset sekä yksityiset asunto-osakeyhtiöissä asuvat henkilöt.

Haluamme olla alamme parhaita ja teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme palveluamme. Huolehdimme asiakkaan tarpeista aina suunnittelusta työn luovutukseen saakka. Olemme valmiina palvelemaan luovutuksen jälkeenkin. Toimimme sahkö-, LVI- ja rakennusaloilla tuottaen sähköautojen latausratkaisuja ja linjasaneerauksia.

Blucon One on osa Blucon Oy:tä ja se eriytettiin omaksi liiketoiminta osa-alueeksi vuonna 2019. Blucon One keskittyy sähköautojen latausjärjestelmien asennuksiin ja huoltoon sekä sähkösuunnitteluun.

Blucon Oy numeroina

2009

Perustettu

25

Työntekijää

4,1 milj./€

Liikevaihto 2019

Arvomme

Rehellisyys

Hyvä yhteistyö vaatii vakaan luottamuksen. Luottamus perustuu tinkimättömälle rehellisyydelle. Rehellisyys tukee yrityksemme muuta toimintaa ja pitää suunnan selkeänä.

Asiakassuhteet

Asiakas on meille kaikki kaikessa. Panostamme työssämme sujuvaan ja luotettavaan kommunikaatioon. Hyvän työn perustana on toimivat suhteet.

Palvelut

Meillä kaikki ovat palvelun ammattilaisia! Onnistuneeseen työhön ei riitä vain laadukas asennus. Ammattitaitoinen asennustyö yhdistyy meillä parhaaseen palveluun, joka tulee sydämestä.

Siisteys

Pidämme työmaan aina siistinä ja puhtaana. Koska teemme töitä kodeissa, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa, on siisteys ehdottoman tärkeää. Siisti työmaa tekee remonttikokemuksesta sujuvamman.

Aikataulut

Meillä aikataulut pitävät! Teemme tarkan toimintasuunnitelman, jossa työvaiheet ja tavoitteet sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä. Näin työt valmistuvat sovitussa ajassa.

Toimintamallimme

Olemme tunnettuja työn laadusta ja aikataulujen noudattamisesta. Meillä työntekijät nauttivat työstään ja tavoitteenamme on olla paras myös työnantajana. Seuraamme remontin etenemistä tarkasti. Annamme työllemme aina 2 vuoden takuun sekä olemme työstä vastuussa 10 vuotta.

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja pyydä tarjous.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää