Yritys

Blucon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva asuinkiinteistöjen taloteknisiin peruskorjauksiin erikoistunut yritys. Blucon Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme toteuttaneet toimihistoriamme aikana lukuisia kiinteistöjen tärkeimpiä remontteja. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt omistuspohjasta riippumatta, sekä remontoitavien taloyhtiöiden osakkaat.

Haluamme olla alamme halutuin ja teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme palveluamme. Huolehdimme asiakkaan tarpeista aina suunnittelusta työn luovutukseen saakka. Olemme valmiina palvelemaan luovutuksen jälkeenkin. Toimimme oman asennusorganisaation voimin yhdessä luotettavien ja hyväksi todettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Missio

Missiomme on olla taloyhtiön luotettava kumppani taloteknisissä peruskorjaushankkeissa.

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Toimintamme lähtökohtana on palvella asiakasta. Tämä on markkinointikanavamme numero yksi. Vastaamme asiakkaan yhteydenottoon viipymättä. Kohtelemme asiakastamme, kuten toivoisimme itseämme kohdeltavan. Avoin ja luottamusta rakentava viestintä on osana perustoimintatapojamme. Toimintamme on rehellistä joka suhteessa. Tiedostamme, että teemme töitä toisen kotona. Tämä on meille kunnia-asia ja toimimme sen mukaisesti. Haluamme palvella yksittäistä osakasta osana remonttia, huolehtien kuitenkin, että taloyhtiön remontti etenee laadukkaasti sovitussa aikataulussa.

Laatu ja siisteys

Meille on tärkeää, että noudatamme tarkasti annettuja suunnitelmia, ohjeita, määräyksiä ja hyvää rakennustapaa. Haluamme olla taloyhtiöiden halutuin kumppani ja siksi kehitämme työtapojamme ja toimintaamme jatkuvasti. Työmaan siisteys on meille erityisen tärkeä. Sillä varmistamme myös jatkossa, että työntekijämme ja muut kiinteistöllä remontin aikana liikkuvat ovat turvassa. Lisäksi siisti työmaa on työvaiheiden dokumentoinnissa ja valvonnassa laatua parantava tapa toimia.

Ammattitaito

Tiedämme joka vaiheessa mitä teemme. Dokumentoimme työtämme tarkasti ja seisomme aina tekemisiemme takana. Pidämme huolen, että työntekijöillämme on riittävä perehdytys, osaaminen ja kokemus kuhunkin työtehtävään. Olemme ylpeitä mitä teemme ja haluamme tehdä sen hyvin.

Yhdenvertaisuus

Toimintamme on yhdenvertaista tehtävästä tai asemasta riippumatta. Työyhteisössämme ei hyväksytä pokkurointia tai tärkeilyä. Esimiehemme ovat helposti lähestyttäviä ja edesauttavat kehittymään. Emme arvota ihmisiä, vaan meille kaikki on saman arvoisia.

Vastuun kantaminen

Kannamme vastuumme tekemästämme työstä niin hyvässä, kuin huonossa. Me emme oikaise asioissa, vaan teemme sen mikä on sovittu, sovitussa aikataulussa. Toimintamme on rehellistä alusta loppuun. Seisomme aina sanomisemme ja tekemisemme takana.

LAATUPOLITIIKKA

Blucon Oy:n laatupolitiikka sisältää ne periaatteet, joita toteuttamalla organisaatio ohjaa ja kehittää toimintaansa, jotta asiakkaidemme vaatimukset ja odotukset täyttyvät ja jopa ylittyvät. Tavoitteenamme on, että Bluconin toiminta ja työn jälki markkinoi itse itseään. Bluconin toiminta-ajatuksena on tuottaa taloyhtiöiden tärkeimpiin remontteihin asiakaslähtöistä ratkaisua. Asiakaslähtöisyys on yrityksemme keskeisin arvo, jonka ympärille toimintamme rakentuu.

Muut arvomme, eli ammattiylpeys, vastuun kantaminen ja henkilöstön hyvinvointi tukevat asiakaslähtöisyyden toteutumista. Yrityksemme johto sitoutuu asiakkaan vaatimusten täyttämiseen. Tähän sisältyy myös sovitussa aikataulussa pysyminen, joka on laadukkaan toiminnan tärkein mittari. Näemme, että asiakaslähtöisyyden toteutuminen lähtee yrityskulttuurista ja henkilöstöstä. Ammattiylpeys tarkoittaa meille mm. sisäistä vaatimustasoa, laadukasta työtä ja määräysten noudattamista.

Laadukkaaseen toimintaan sisältyy myös työmaan siisteyden ylläpito, mikä on tärkeä osa asiakaslähtöisyyden periaatettamme. Haluamme kantaa vastuun tekemistämme, emmekä oikaise asioissa. Henkilöstön osaamista ja hyvinvointia ylläpitämällä varmistamme myös yrityksen jatkuvuutta ja henkilöstön sitoutumista strategian mukaiseen toimintaan. Edellytämme myös aliurakoitsijoiltamme laatupolitiikan mukaista toimintaa.

Laadunhallintajärjestelmämme luo laadukkaalle toiminnalle rakenteen, joka ohjaa arvojemme toteutumiseen. Yritysjohto sitoutuu laadunhallintajärjestelmän mittaamiseen, seurantaan ja jatkuvaan parantamiseen. Laadunhallintajärjestelmämme täyttää kansainvälisen ISO 9001:2015-standardin vaatimukset.