Palvelut

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden linjasaneerauksiin. Teemme taloyhtiöiden vaativatkin talotekniset saneeraukset rakennusvuodesta riippumatta. Meille palvelu on elämän asenne. Palvelumme keskiössä on ihminen ja tiedostamme, että työmme painottuu toisen kotona työskentelemiseen. Me toimimme sen mukaisesti tiedottaen ja palvellen asianmukaisesti yksilöä. Meillä on vilpitön halu tuottaa toiminnallamme lisäarvoa ja olla nostamassa kiinteistön arvoa laadukkaalla toteutuksella joka vaiheessa.

Kauttamme saat myös taloyhtiön linjasaneerauksen niin sanotusti avaimet käteen periaatteella. Teemme saneeraukset myös KVR-mallilla yhdessä markkinoiden eturivin suunnittelijoiden kanssa, jolla varmistamme laadun aina suunnittelupöydältä takuuaikaan. Olemme haluttu kumppani eri yhteistoiminta malleissa, jossa urakoitsija on mukana jo suunnitteluvaiheessa taloyhtiön valitseman suunnittelijan johtamana. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, kuinka voisimme olla järkevimmin tuottamassa lisäarvoa tulevissa hankkeissa.

Tutustu referensseihimme

Talotekniikka omilla miehillä

Blucon Oy:n omat talotekniikka-asentajat. Omat asentajat mahdollistavat sujuvat urakka-aikataulut ja tehostavat työmaan toimintaa.

Siisteys ja laatu

Koska teemme töitä kodeissa, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa, on työmaan siisteys ehdottoman tärkeää. Siisti työmaa takaa sujuvan remonttikokemuksen.

Asukaslähtöisyys

Asukas on meille kaikki kaikessa. Teemme työmme niin, että asukkaat voivat elää arkeansa mukavasti ilman suuria häiriöitä.

Hinnoittelu ja aikataulu

Meiltä saat asiantuntevan ja realistisen hinta-arvion. Panostamme tehokkaaseen työntekoon ja parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Niillä pääsemme erinomaiseen lopputulokseen sovitussa aikataulussa.