Palvelut > Sähköurakointi

Sähköurakointi

Bluconin sähkötyöt!

Blucon Oy on luotettava kumppani sähkötöissä. Tarjoamme kokonaisvaltaista sähköurakointia niin kiinteistöjen korjaukseen kuin kunnossapitoonkin. Sähköasennukset hoidamme vankalla ammattitaidolla asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Palvelemme sekä taloyhtiöitä että rakennusliikkeitä. Asennamme myös sähköauton latausjärjestelmiä BLUCON ONE kanssa yhteistyössä.

Meiltä ammattitaidolla:

• Huolto- ja korjaustyöt
• Taloyhtiön sähköremontit
• Pientalojen sähköremontit
• Toimitilaremontit
• Sähkösuunnittelu
• Sähköautojen latausjärjestelmän asennus

Tutustu referensseihin

Ota yhteyttä

Valitse Blucon

Talotekniikka omilla miehillä

Blucon Oy:n omat talotekniikka-asentajat. Omat asentajat mahdollistavat sujuvat urakka-aikataulut ja tehostavat työmaan toimintaa.

Siisteys ja laatu

Koska teemme töitä kodeissa, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa, on työmaan siisteys ehdottoman tärkeää. Siisti työmaa takaa sujuvan remonttikokemuksen.

Asukaslähtöisyys

Asukas on meille kaikki kaikessa. Teemme työmme niin, että asukkaat voivat elää arkeansa mukavasti ilman suuria häiriöitä.

Hinnoittelu ja aikataulu

Meiltä saat asiantuntevan ja realistisen hinta-arvion. Panostamme tehokkaaseen työntekoon ja parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Niillä pääsemme erinomaiseen lopputulokseen sovitussa aikataulussa.

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake ja pyydä tarjous.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää