Rakennus- ja saneerauspalvelut

Luotettava yhteistyökumppani rakennus- ja saneeraustöissä

Paras mahdollinen remonttikokemus!

Meidät tunnistaa laadusta ja luotettavuudesta! Olemme kiinteistöjen tärkeimpiin remontteihin erikoistunut yritys. Meillä on pitkä kokemus linjasaneerauksista ja erilaisista rakennus- ja saneeraustöiden kokonaisuuksista. Ammattilaisemme auttavat teitä tekemään oikeita ratkaisuja ja valitsemaan parhaimmat vaihtoehdot kiinteistönne elinkaaren kannalta. Blucon, jotta remonttinne hoituu huoletta ja aikataulut pitävät.

Meiltä saat remontti- ja saneerauspalvelut suunnittelusta loppusilaukseen. Panostamme palveluun ja kuuntelemme asiakasta kaikissa remontin vaiheissa. Asiantuntevat ammattilaisemme hoitavat niin linjasaneeraukset, sähköurakoinnit kuin pienemmätkin kiinteistön huolto- ja korjaustyöt.

Seuraa meitä!

2 kuukautta sitten

Blucon Oy

... Katso lisääKatso vähemmän

2 kuukautta sitten

Blucon Oy

Blucon Oy:n toiminta koronatilanteeseen liittyen!

Elämme tällähetkellä poikkeuksellista aikaa, joka koskettaa meitä kaikkia. Kaikista erikoisjärjestelyistä huolimatta pystymme tuottamaan palveluamme luotettavasti ilman erikoisempia häiriöitä. Tässä poikkeustilanteessa olemme varmistanut toimittajien sekä aliruakoitsijoidemme toiminnan tason koronatilanteeseen liittyen ja päivitämme tietoamme jatkuvasti.

Meiltä saat nyt desinfekito puhdistukset taloyhtiöön. Koronapuhdistuksemme soveltuu useihin käyttökohteisiin:

- lattia-, kaluste ja kosketuspinnoille
- saniteettitiloihin
- vuode- ja liinavaatteiden desinfiointiin
- ilman desinfektioon

Haluamme pitää asiakkaamme turvassa ja toimimme sen mukaisesti.

Ota yhteyttä

010 318 3833
info@blucon.fi
... Katso lisääKatso vähemmän

6 kuukautta sitten

Blucon Oy

Bluconilta saat kilpailukykyiset ratkaisut sähköautojen lataukseen. Palvelemme taloyhtiöiden lisäksi yksityistalouksia ja yrityksiä. Asennamme huippusuosion saavuttaneita suomalaisia eTolppia. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne! ... Katso lisääKatso vähemmän

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää